• Home
  • Efterår
  • Bruschetta med græskarmos, tomater, hestebønner og mynte
Bruschetta med græskarmos, tomater, hestebønner og mynte

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 skiver brød
½ hokkaidogræskar
3 spsk olivenolie + lidt ekstra
1 lille rødløg
15 små blandede tomater
2 tsk kokossirup
1 håndfuld rucola
15 hestebønner (alternativt edamammebønner eller friske ærter)
15 blade mynte

Bruschetta med græskarmos, tomater, hestebønner og mynte

Opskrift og foto: Asta Just Schack fra bogen 'Plantemadder'

Denne form for snack er perfekt til en aften, hvor venner og familie er inviteret til middag. De kan fungere som bruschetta før selve maden eller som en del af et tapasbord. Blandingen af græskar, tomater og løg afgiver den mest berusende duft, som kun de færreste kan holde sig fra.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Sæt ovnen på 220 °C. Halver græskarret og fjern kernerne. Skær det i skiver og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom 2 spsk olivenolie ud over og bag i 35 minutter, indtil kødet er mørt.

2
Færdig

Derefter

Rist brødet. Skær rødløget i skiver og halver nogle af tomaterne.

3
Færdig

Og

Tag græskarret ud af ovnen og lad det køle lidt af. Skær kanterne af og mos græskarkødet med en gaffel. Kom 1 spsk olivenolie og kokossirup samt salt og peber i og mos lidt videre.

4
Færdig

Til sidst

Smør lidt græskarmos på hver af brødskiverne og kom herefter rucola, tomater, løg, bønner og mynte på. Slut af med en lille slat olivenolie på hvert stykke brød.

previous
French toast med hasselnødder
next
Flæskestegssandwich uden flæsk

Add Your Comment