Brune kager

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1,125 kg mel
750 g smør
600 g melis
400 g sirup
100 g mørk farin
125 g mørk bitter chokolade
15 g potaske rørt ud i rosenvand
100 g sukat
125 g pomeransskal
1 stang vanilje
250 g mandler

Nutritional information

Brune kager

Af: Bodil Klitbo / Foto: Ditte Isager / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland smør, sukker, sirup, farin og chokolade og kog op i en gryde, til sukkeret er opløst.

2
Færdig

Derefter

Tag gryden af varmen og rør fyldet – der skal være finthakket, også vaniljestangen – i sammen med den udrørte potaske.

3
Færdig

Og

Vent, til blandingen er kold, og ælt så melet i. Form dejen til 5-6 lange pølser og læg dem i fryseren.

4
Færdig

Og

Skær dejen ud i skiver til kager. De er nemmest at skære på en pålægsmaskine, mens dejen stadig er frossen.

5
Færdig

Til sidst

Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem 5-6 minutter i ovnen ved 200 grader.

previous
Vaniljekranse
next
Klejner

Add Your Comment