# × luk
  • Home
  • Bagværk
  • Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder
Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Brownie
200 g smør
200 g mørk chokolade
3 æg
250 g Dansukker mørk muscovadosukker
125 g hvedemel
½ tsk salt
Mælkechokoladeganache
100 g mælkechokolade
20 g Dansukker lys sirup
50 ml piskefløde
Pynt
Pekannødder

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smøret i en gryde, og tag af varmen. Kom den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl let af.

2
Færdig

Derefter

Pisk æg, muscovadosukker, mel og salt sammen til en luftig konsistens. Rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 22 minutter. Køl helt af og opbevar på køl.

3
Færdig

Til sidst

Hak chokoladen ultrafint og kom den i en skål. Varm sirup og fløde op til kogepunktet og hæld straks over chokoladen. Hvil i 2 minutter og rør da godt rundt i cirkulære bevægelser fra midten, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden. Lad ganachen stå i et kvarters tid og fordel den derefter på brownien. Drys med pekannødder.

previous
Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer
next
Kogle af brændte mandler

Add Your Comment