Brownie | |
200 g smør | |
200 g mørk chokolade | |
3 æg | |
250 g Dansukker mørk muscovadosukker | |
125 g hvedemel | |
½ tsk salt | |
Mælkechokoladeganache | |
100 g mælkechokolade | |
20 g Dansukker lys sirup | |
50 ml piskefløde | |
Pynt | |
Pekannødder |
1 Færdig | FørstForvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smøret i en gryde, og tag af varmen. Kom den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl let af. |
2 Færdig | DerefterPisk æg, muscovadosukker, mel og salt sammen til en luftig konsistens. Rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 22 minutter. Køl helt af og opbevar på køl. |
3 Færdig | Til sidstHak chokoladen ultrafint og kom den i en skål. Varm sirup og fløde op til kogepunktet og hæld straks over chokoladen. Hvil i 2 minutter og rør da godt rundt i cirkulære bevægelser fra midten, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden. Lad ganachen stå i et kvarters tid og fordel den derefter på brownien. Drys med pekannødder. |