• Home
  • Bagværk
  • Brombærclafoutis med creme fraiche og pistacienødder
Brombærclafoutis med creme fraiche og pistacienødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 æg
2 æggeblommer
100 g mel
100 g sukker
1 vaniljestang
5 dl sødmælk
500 g brombær
3-4 spsk hakkede pistacienødder
3 dl creme fraiche 38%
2 spsk lynghonning

Brombærclafoutis med creme fraiche og pistacienødder

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og æggeblommer med sukkeret og vaniljekornene. Pisk mælken i, og pisk til sidst melet i.

2
Færdig

Derefter

Smør en tærteform, og hæld halvdelen af dejen i. Bag i 10 minutter, tag tærten ud, og fordel brombærrene og pistacienødderne i. Hæld den resterende dej over, og bag i 30 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Pisk creme fraiche med honning, og servér til den lune tærte drysset med flormelis.

previous
Quinoapandekager med granatæble, lime og kokoscreme
next
Rå laks, brombær, salat og hasselnødder

Add Your Comment