Braiseret lammebov med savojkål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. lammebov
Kartofler
Savojkål
Rosmarin
Timian
Maldon-salt
2 dl vand

Nutritional information

Braiseret lammebov med savojkål

Opskrifter: Andreas Taus Nielsen og Torben Klitbo / Foto: Wichmann+Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tag en hel lammebov med ben, og læg den på en bradepande med timian og rosmarin. Gnid den med salt, kom vandet ved, og pak bradepanden ind i folie.

2
Færdig

Derefter

Lad boven braisere i cirka 2 ½ time ved 150 grader. Steg savojkål og kartofler, inden du braiserer dem sammen med boven den sidste halve time.

3
Færdig

Til sidst

Servér retten med stegeskyen.

previous
Stegte lammekoteletter med bagte San Marzano-tomater
next
Salat med sprængt hare og figner

Add Your Comment