200 g mandler | |
2 dl sukker | |
0,5 dl vand | |
1 tsk kanel |
Alene duften af disse mandler er grund nok til at lave en portion til at forære væk (eller spise selv). Hjemmelavede brændte mandler dufter lige så herligt som dem, du kender fra julemarkeder. For at gøre de brændte mandler mindre julede kan du overveje din indpakning og undgå røde bånd og andet i den dur
1 Færdig | FØRSTOpvarm en pande til middelvarme. Kom alle ingredienserne på, og rør rundt. Det er vigtigt, at du hele tiden rører rundt i mandlerne og får dem alle godt dækket. Først smelter sukkeret, og derefter begynder det at krystallisere. |
2 Færdig | DEREFTERSkru lidt ned for varmen. Det kommer til at se ret tørt ud på panden, men bliv endelig ved med at røre rundt. |
3 Færdig | TIL SIDSTHæld mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem køle helt af. |