Brændte mandler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g mandler
2 dl sukker
0,5 dl vand
1 tsk kanel

Brændte mandler

Af: Katharina Kjeldgaard / Foto: Katharina Kjeldgaard

Alene duften af disse mandler er grund nok til at lave en portion til at forære væk (eller spise selv). Hjemmelavede brændte mandler dufter lige så herligt som dem, du kender fra julemarkeder. For at gøre de brændte mandler mindre julede kan du overveje din indpakning og undgå røde bånd og andet i den dur

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Opvarm en pande til middelvarme. Kom alle ingredienserne på, og rør rundt. Det er vigtigt, at du hele tiden rører rundt i mandlerne og får dem alle godt dækket. Først smelter sukkeret, og derefter begynder det at krystallisere.

2
Færdig

DEREFTER

Skru lidt ned for varmen. Det kommer til at se ret tørt ud på panden, men bliv endelig ved med at røre rundt.
På et tidspunkt vil der komme en mere karamelagtig overflade på mandlerne, og så er de færdige. Alt i alt tager det ca. 20-30 minutter.

3
Færdig

TIL SIDST

Hæld mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem køle helt af.

previous
Chiliolie med hvidløg og rosmarin
next
Cookies med macadamianødder og hvid chokolade

Add Your Comment