Boxing Breakfast

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

40 ml Bulleit Bourbon
60 ml Chai-mælk
20 ml Cornflakes-sirup
Pynt
Cornflakes

Boxing Breakfast

Foto: PR

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at lave din chai-mælk. Det gør du ved at opvarme 200 milliliter sødmælk, og tilsætte 2 filter med chai-te. Lad det trække i 10 minutter, så er mælken klar til brug.

2
Færdig

Derefter

Nu skal du lave din cornflakes-sirup. Opvarm lige dele sukker og vand i forholdet 1:1. Drys en håndfuld cornflakes i siruppen, og lad den køle af. Si den, og stil den herefter i køleskabet.

3
Færdig

Og

Bland nu alle ingredienserne i en skål, pisk det grundigt, og tilsæt lidt is, inden du hælder din drink op i et glas.

4
Færdig

Til sidst

Til sidst pynter du glasset med cornflakes, og så er du klar til at servere cocktailen.

previous
Bye Greenery!
next
Orientalsk jordskoksuppe med havtaske, basilikum og nøddeolie

Add Your Comment