500 g hakket kalv og flæsk | |
8 skiver bacon | |
2 æg | |
1 dl piskefløde | |
3 kviste timian | |
1 fed hvidløg | |
½ l sky | |
Hvidkål | |
½ hvidkål | |
½ l piskefløde | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstRør en fars sammen af hakket kalv og flæsk og æg, fløde, hakket timian og hvidløg. |
2 Færdig | DerefterLav 8 små bolde af blandingen og kom en baconskive rundt om. Bag bouletterne ved 180 |
3 Færdig | OgKog det halve hvidkål i en gryde med vand, til det bliver mørt. Læg hvidkålen i et klæde og pres alt vandet ud. Blend den herefter til en grov puré. |
4 Færdig | OgKog piskefløden ind til det halve og læg kålen i. Kog nu det hele, indtil piskefløden bliver tyk og sætter sig om kålen. Ved servering smages der til med salt og peber. |
5 Færdig | Til sidstServér med sky. |