Boulettes med hvidkål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g hakket kalv og flæsk
8 skiver bacon
2 æg
1 dl piskefløde
3 kviste timian
1 fed hvidløg
½ l sky
Hvidkål
½ hvidkål
½ l piskefløde
Salt og peber

Boulettes med hvidkål

Af: Torben Klitbo / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør en fars sammen af hakket kalv og flæsk og æg, fløde, hakket timian og hvidløg.

2
Færdig

Derefter

Lav 8 små bolde af blandingen og kom en baconskive rundt om. Bag bouletterne ved 180
grader i ca. 12-15 minutter.

3
Færdig

Og

Kog det halve hvidkål i en gryde med vand, til det bliver mørt. Læg hvidkålen i et klæde og pres alt vandet ud. Blend den herefter til en grov puré.

4
Færdig

Og

Kog piskefløden ind til det halve og læg kålen i. Kog nu det hele, indtil piskefløden bliver tyk og sætter sig om kålen. Ved servering smages der til med salt og peber.

5
Færdig

Til sidst

Servér med sky.

previous
Pasta bianco
next
Tagine af gris

Add Your Comment