Bloody Mary med taskekrabbe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g taskekrabbekløer
24 cl vodka
12 cl frisk limejuice
100 cl Bloody Mary-mix
6 grønne oliven
4 selleristilke
Bloody Mary-mix
95 cl tomatsaft
14 spsk citronsaft
8 spsk Worcestershiresauce
6 spsk friskrevet peberrod
25-30 dråber tabasco eller efter smag
4 tsk sellerifrø
Salt og sort peber efter smag

Bloody Mary med taskekrabbe

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen og Adam Finnieston Ross

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at blande alle ingredienserne til din Blody Mary-mix.

2
Færdig

Derefter

Bring tre liter letsaltet vand i kog i en stor gryde. Når vandet koger skruer du lidt ned.

3
Færdig

Og

Tilsæt krabbekløerne, og lad dem koge i seks minutter. Flyt derefter kløerne til et isbad, hvor du lader dem afkøle i 10 minutter. Knus nu alle kløerne på nær fire af dem, og pil kødet ud med en lille gaffel.

4
Færdig

Til sidst

Miks krabbekød, vodka, limejuice og Bloody Mary-mixen, inden du hælder over is. Pynt til sidst med en krabbeklo, oliven og selleristilk.

previous
Søpindsvin med caribisk agurkesalat
next
Ceviche af hogfish med jalapenos og kokos

Add Your Comment