500 g taskekrabbekløer | |
24 cl vodka | |
12 cl frisk limejuice | |
100 cl Bloody Mary-mix | |
6 grønne oliven | |
4 selleristilke | |
Bloody Mary-mix | |
95 cl tomatsaft | |
14 spsk citronsaft | |
8 spsk Worcestershiresauce | |
6 spsk friskrevet peberrod | |
25-30 dråber tabasco eller efter smag | |
4 tsk sellerifrø | |
Salt og sort peber efter smag |
1 Færdig | FørstStart med at blande alle ingredienserne til din Blody Mary-mix. |
2 Færdig | DerefterBring tre liter letsaltet vand i kog i en stor gryde. Når vandet koger skruer du lidt ned. |
3 Færdig | OgTilsæt krabbekløerne, og lad dem koge i seks minutter. Flyt derefter kløerne til et isbad, hvor du lader dem afkøle i 10 minutter. Knus nu alle kløerne på nær fire af dem, og pil kødet ud med en lille gaffel. |
4 Færdig | Til sidstMiks krabbekød, vodka, limejuice og Bloody Mary-mixen, inden du hælder over is. Pynt til sidst med en krabbeklo, oliven og selleristilk. |