1 Færdig | FØRSTStart med at brygge ½ liter af din foretrukne sorte te og sigt den, når den har trukket. Stil den herefter til side. |
2 Færdig | DEREFTERRist nu 100 gram ukogt perlebyg i ovnen på 180-200 grader, til de er gyldne og dufter - 15 minutter bør være rigeligt. |
3 Færdig | OGHæld teen over dine perlebyg, mens byggene stadig er varme. Lad teen trække smag et par timer på køkkenbordet eller natten over i køleskabet. |
4 Færdig | OGSigt nu perlebyggen fra teen, og tilsæt 250 gram sukker til din ½ liter te. Pisk sukkeret ud, til du har en ensartet sirup. Du kan eventuelt varme teen lidt op i en gryde, så den opløser sukkeret hurtigere. |
5 Færdig | OGNu skal du til at bygge din cocktail op. Fyld et højt glas op med isterninger, og tilsæt whisky, te-sirup og saften fra citron direkte i glasset. |
6 Færdig | OGTop op med danskvand, og rør kort rundt med en barske for at blande ingredienserne. Pynt til sidst med en citronskive eller en kvart figen. |