1 kg blåbær | |
100 g brun farin | |
1 vaniljestang | |
100 g honning | |
1 spsk vaniljesukker | |
1 spsk bagepulver | |
416 g smør | |
666 g hvedemel | |
333 g flormelis | |
1 bæger skyr |
1 Færdig | FørstSkrab vaniljekornene ud, og bland dem sammen med den brune farin. Sørg for at få fordelt vaniljen ligeligt. Vend farinen sammen med bærrene og honningen, og kom det hele i et ildfast fad. Du kan også fordele det i mindre skåle, hvis du ønsker at anrette farinen på forhånd. |
2 Færdig | DerefterResten af ingredienserne til crumblen smuldres sammen med fingrene, til man kan klemme det sammen i klumper, der dog stadig smuldrer, når man trykker til. Crumblen smuldres ud over bærrene i det ildfaste fad. |
3 Færdig | OgBag på en rist ved 200 grader i 30-40 minutter. Lidt kortere tid, hvis du anrettede farinen separat i skåle. |
4 Færdig | Til sidstSpis med skyr og eventuelt kage. |