Blåbærcrumble med skyr

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg blåbær
100 g brun farin
1 vaniljestang
100 g honning
1 spsk vaniljesukker
1 spsk bagepulver
416 g smør
666 g hvedemel
333 g flormelis
1 bæger skyr

Blåbærcrumble med skyr

Af: Mads Tiedemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skrab vaniljekornene ud, og bland dem sammen med den brune farin. Sørg for at få fordelt vaniljen ligeligt. Vend farinen sammen med bærrene og honningen, og kom det hele i et ildfast fad. Du kan også fordele det i mindre skåle, hvis du ønsker at anrette farinen på forhånd.

2
Færdig

Derefter

Resten af ingredienserne til crumblen smuldres sammen med fingrene, til man kan klemme det sammen i klumper, der dog stadig smuldrer, når man trykker til. Crumblen smuldres ud over bærrene i det ildfaste fad.

3
Færdig

Og

Bag på en rist ved 200 grader i 30-40 minutter. Lidt kortere tid, hvis du anrettede farinen separat i skåle.

4
Færdig

Til sidst

Spis med skyr og eventuelt kage.

previous
Blåbær med calvados, hvid chokoladecreme og lakridsmarengs
next
Ærter med skum på rygeost og brunet smør, karse, ristet rugbrød og løvstikkeolie

Add Your Comment