Bitter chokoladesnaps

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

60 g Summerbird Très Noir 90% chokolade
600 ml Tanqueray gin

Bitter chokoladesnaps

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

Den her er lidt mærkelig, men prøv den alligevel! Den er helt genial som en opstrammer i lommelærken eller som digestive efter maden. Den er lavet på en base af gin, som giver lidt citrusnoter med chokoladen.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Chokoladen varmes op til 46,5 grader i et vandbad, og det samme gør du med ginnen. Når chokoladen er smeltet helt jævnt, hælder du ginnen over.

2
Færdig

Derefter

Ryst gin og chokolade sammen, og varm det igen op til 46,5 grader.

3
Færdig

Til sidst

Nu blender du den lune væske og hælder den på flaske. Når den har stået et stykke tid, vil der komme lidt bundfald. Det fjerner du let ved at ryste flasken lidt, inden du skænker op.

previous
Fennikelsnaps
next
The 866

Add Your Comment