Biksemad med pocheret æg, feta og salvie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g 8 oz pastinak pastinak
200 g 8 oz gulerødder gulerødder
200 g 8 oz kartofler kartofler
200 g 8 oz løg løg
200 g 8 oz rosenkål rosenkål
20 g 1/10 cup smør til stegning smør til stegning
Salt og peber Salt og peber
Lidt salvie, tørret og knust Lidt salvie, tørret og knust
4 4 pocherede æg (se opskrift) pocherede æg (se opskrift)
100 g 4 oz feta feta

Biksemad med pocheret æg, feta og salvie

Af: Mette Helbæk / Foto: Line Thit Klein

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær pastinak, gulerødder, kartofler og løg i små tern. Skær bunden af rosenkålene, og fjern de grove yderblade. Gem nogle pæne yderblade til pynt.

2
Færdig

Til sidst

Smelt smørret, steg alle grøntsagerne heri ved mellem til hård varme i 10-15 minutter, og krydr med salt, peber og salvie. Pochér æggene. Server biksemaden med de pocherede æg på toppen, og nulr feta ud over.

previous
Pocherede æg (oeufs pochés)
next
Avocado med vagtelæg og chilisalt

Add Your Comment