• Home
  • Kød
  • Beef jerky med chokolade og rødbede
Beef jerky med chokolade og rødbede

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g kalvespidsbryst
Rødbedepulver
50 g kalvefond
65% mørk chokolade (Extra Brute fra Cacao Barry)
20 g salt
10 g brun farin

Beef jerky med chokolade og rødbede

Af: Daniel McBurnie

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave din beef jerky, vakuumerer du kødet med fonden og kommer det i ovnen ved 92 grader natten over. Pil herefter kødet i passende strimler, og tør det. Til sidst friterer du kødet.

2
Færdig

Derefter

Rødbede/chokoladepulveret laver du ved at starte med at skrælle rødbederne, blanchere dem, tørre dem og blende dem til pulver. Kom chokoladen på en bakke, og sæt den i ovnen på 180 grader i 30 minutter. Køl den ned, og blend også den til pulver. Bland rødbede/og chokoladepulveret sammen.

3
Færdig

Og

Bland salt og brun farin sammen med rødbede/chokoladepulveret.

4
Færdig

Til sidst

Rul din friterede beef jerky i pulveret, og anret i et lille bæger med kakaobønner i bunden.

previous
Chocogren
next
Hasselnøddemælk, svinekæber, grønkål og glaserede kartofler

Add Your Comment