200 g kalvespidsbryst | |
Rødbedepulver | |
50 g kalvefond | |
65% mørk chokolade (Extra Brute fra Cacao Barry) | |
20 g salt | |
10 g brun farin |
1 Færdig | FørstNår du skal lave din beef jerky, vakuumerer du kødet med fonden og kommer det i ovnen ved 92 grader natten over. Pil herefter kødet i passende strimler, og tør det. Til sidst friterer du kødet. |
2 Færdig | DerefterRødbede/chokoladepulveret laver du ved at starte med at skrælle rødbederne, blanchere dem, tørre dem og blende dem til pulver. Kom chokoladen på en bakke, og sæt den i ovnen på 180 grader i 30 minutter. Køl den ned, og blend også den til pulver. Bland rødbede/og chokoladepulveret sammen. |
3 Færdig | OgBland salt og brun farin sammen med rødbede/chokoladepulveret. |
4 Færdig | Til sidstRul din friterede beef jerky i pulveret, og anret i et lille bæger med kakaobønner i bunden. |