8 små løg | |
5 persillerødder | |
1 Arla Unika Krondild-ost | |
2 spsk smør | |
1 l økologisk sødmælk | |
1 spsk solbæreddike | |
1 spsk tyttebæreddike | |
1 tsk honning | |
1 tsk hasselnødolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkræl persillerødderne, skær dem i tern, og rist dem gyldne i smørret i en gryde. Når de har fået en flot farve, tilsætter du mælken og koger dem møre. Når de er helt møre, blendes de til en glat puré med mælken. Tilsæt Krondild-osten fra Arla Unika i tern, og blend med puréen i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber. |
2 Færdig | DerefterTænd ovnen på 180 grader. Pak løgene ind i sølvpapir, og bag dem i 45 minutter. De skal være helt møre, men må ikke være smattede. Pisk bæreddikerne med hasselnødolien og honningen. Smag til med salt og peber. |
3 Færdig | Til sidstLun persillerodspuréen godt igennem, flæk de bagte løg, og del dem ud i skaller. Læg dem ovenpå puréen, og hæld vinaigretten over. |