• Home
  • Forret
  • Bagte løg, persillerodscreme og bærvinaigrette
Bagte løg, persillerodscreme og bærvinaigrette

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 små løg
5 persillerødder
1 Arla Unika Krondild-ost
2 spsk smør
1 l økologisk sødmælk
1 spsk solbæreddike
1 spsk tyttebæreddike
1 tsk honning
1 tsk hasselnødolie
Salt og peber

Bagte løg, persillerodscreme og bærvinaigrette

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl persillerødderne, skær dem i tern, og rist dem gyldne i smørret i en gryde. Når de har fået en flot farve, tilsætter du mælken og koger dem møre. Når de er helt møre, blendes de til en glat puré med mælken. Tilsæt Krondild-osten fra Arla Unika i tern, og blend med puréen i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Tænd ovnen på 180 grader. Pak løgene ind i sølvpapir, og bag dem i 45 minutter. De skal være helt møre, men må ikke være smattede. Pisk bæreddikerne med hasselnødolien og honningen. Smag til med salt og peber.

3
Færdig

Til sidst

Lun persillerodspuréen godt igennem, flæk de bagte løg, og del dem ud i skaller. Læg dem ovenpå puréen, og hæld vinaigretten over.

previous
Jomfruhummer, agurk, soja og persille
next
Tarteletter med bløde løg, kyllingehjerter, brisler og lammepølser

Add Your Comment