• Home
  • Forret
  • Bagte jordskokker med ribs, pancetta og rosmarin
Bagte jordskokker med ribs, pancetta og rosmarin

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g rensede jordskokker
100 g ribs, gerne frosne
1 spsk sukker
100 g pancetta i tern
2 stilke rosmarin
1 spsk olivenolie

Bagte jordskokker med ribs, pancetta og rosmarin

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Halvér jordskokkerne, og vend dem i olie. Bag dem i et ildfast fad i ovnen ved 225 grader i cirka 10 minutter.

2
Færdig

Derefter

Steg imens pancettaen sprød i sit eget fedt på en tykbundet pande.

3
Færdig

Og

Vend hurtigt ribsene på en varm pande med sukker, til de netop er bløde.

4
Færdig

Til sidst

Servér jordskokkerne direkte i det ildfaste fad med pancetta, rosmarin og ribs drysset over.

previous
Soufflerede kartoffelchips
next
Grillet selleri med parmesan, frisésalat og pære

Add Your Comment