8 stk. blommer | |
2 dl vand | |
85 g sukker | |
25 g smør | |
2 dl økologisk piskefløde | |
100 g hvid chokolade | |
2 spsk frysetørrede ribs | |
2 spsk frysetørrede æbler | |
2 dl havregryn | |
1 spsk honning | |
1 spsk smør | |
1 dl hyldeblomstsirup |
1 Færdig | FørstFjer stenen fra blommerne, og hæld siruppen over. Bag blommerne ved 150 grader i 15 minutter under sølvpapir i et fad. Når de er møre og let karamelliserede, holder du dem lune under sølvpapiret. |
2 Færdig | DerefterHak den hvide chokolade groft, og bag den gylden i cirka 20 minutter ved 150 grader. Når den er gylden, køles den helt ned på frost og hakkes fint. Steg havregrynene i en spiseskefuld smør og honning, til de er gyldne. Køl ned, og bland med de frysetørrede bær, æbler og den hakkede chokolade. |
3 Færdig | Til sidstSmelt smørret, sukkeret og vandet, og bring det i kog. Lad det koge ved høj varme i 5 minutter. Tilsæt fløden, og kog videre ved høj varme i 3-5 minutter, til saucen er tyk og cremet. Servér de bagte blommer med karamellen og müslien. |