Bagte blommer med karamel og müsli

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 stk. blommer
2 dl vand
85 g sukker
25 g smør
2 dl økologisk piskefløde
100 g hvid chokolade
2 spsk frysetørrede ribs
2 spsk frysetørrede æbler
2 dl havregryn
1 spsk honning
1 spsk smør
1 dl hyldeblomstsirup

Bagte blommer med karamel og müsli

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fjer stenen fra blommerne, og hæld siruppen over. Bag blommerne ved 150 grader i 15 minutter under sølvpapir i et fad. Når de er møre og let karamelliserede, holder du dem lune under sølvpapiret.

2
Færdig

Derefter

Hak den hvide chokolade groft, og bag den gylden i cirka 20 minutter ved 150 grader. Når den er gylden, køles den helt ned på frost og hakkes fint. Steg havregrynene i en spiseskefuld smør og honning, til de er gyldne. Køl ned, og bland med de frysetørrede bær, æbler og den hakkede chokolade.

3
Færdig

Til sidst

Smelt smørret, sukkeret og vandet, og bring det i kog. Lad det koge ved høj varme i 5 minutter. Tilsæt fløden, og kog videre ved høj varme i 3-5 minutter, til saucen er tyk og cremet. Servér de bagte blommer med karamellen og müslien.

previous
Svinenakke, græskar, nye løg og kaffe
next
Græskartærte

Add Your Comment