Bagt rødkål med gedeost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

½ rødkål
4 skiver bacon
75 g gedeost
15 valnødder
2 spsk honning
2 spsk olie

Bagt rødkål med gedeost

Af: Linn Grubbström

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fjern de yderste rødkålsblade. Skær fire tykke skiver (cirka 1 cm) fra midten, så stilken gør, at de hænger sammen. Skyl dem, og tør dem af.

2
Færdig

Derefter

Pensl med olie. Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Top med smuldret gedeost. Bag i 10 minutter mere.

3
Færdig

Og

Steg bacon sprødt. Rist valnødderne på en tør, middelvarm pande i 5 minutter. Hak valnødderne groft.

4
Færdig

Til sidst

Top rødkålen med honning, valnødder og bacon.

previous
Falafler
next
Risotto med pære og selleri

Add Your Comment