• Home
  • Efterår
  • Bagt knoldselleri med gedeost, timian og akaciehonning
Bagt knoldselleri med gedeost, timian og akaciehonning

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. knoldselleri
4 store skiver gedeost
1 bdt. frisk timian
4 tsk olivenolie
4 tsk akaciehonning

Bagt knoldselleri med gedeost, timian og akaciehonning

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl sellerien, og skær den i fire flotte skiver på cirka en halv centimeter.

2
Færdig

Derefter

Læg en skive gedeost på hver skive selleri, dryp olie hen over, og sæt skiverne
i ovnen i cirka 15 minutter ved 200 grader.

3
Færdig

Til sidst

Servér dem varme toppet med akaciehonning og frisk timian.

previous
Friskgrillet lakseburger med friske krydderurter
next
Sunde æblemuffin-fugle

Add Your Comment