Bærtrifli med yoghurtcreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Granola
100 g grove kokosflager
50 g boghvedekerner
50 g chiafrø
100 g mandler, grofthakkede
20 g kakaonibs
2 tsk kanel
2 store spsk ahornsirup
1 dl græsk yoghurt
2 ½ dl piskefløde
2-3 spsk flormelis
300 g friske bær i sæson, for eksempel brombær
Evt. lidt grofthakket mynte og mere ahornsirup

Bærtrifli med yoghurtcreme

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave din granola, sætter du ovnen på 180 grader. Fordel alle ingredienser på en bageplade, og bag granolaen sprød. Det tager cirka 10 minutter.

2
Færdig

Til sidst

Pisk yoghurt og piskefløde sammen til en lind creme. Smag til med flormelis. Læg en klat creme på en tallerken til hver gæst. Drys med rund hånd bær ud over. Top med granola og eventuelt lidt mynte og ahornsirup.

previous
Muslinger med masser af løg
next
Revelsben med sennep og honning

Add Your Comment