KØDBOLLER | |
600 g hakket svinekød | |
1 - 2 tsk. salt | |
1 tsk. revet ingefær | |
1 æg | |
2 forårsløg | |
1 - 2 friske brødkrummer eller pankorasp | |
olie til stegning | |
Sauce | |
1 dl risvinseddike | |
1/2 dl soja | |
4 spsk. brun farin | |
2 spsk. flydende honning | |
2 - 3 spsk. fintrevet ingefær | |
2 tsk maizena | |
4 spsk. koldt vand | |
Desuden | |
kogte ris | |
ristede sesamfrø | |
100 g babyspinat | |
1/2 hoved spidskål | |
4 gulerødder ( i julienne) | |
3 - 4 forårsløg |
1 Færdig | FØRSTKødboller. |
2 Færdig | DEREFTERSauce. |
3 Færdig | OGVend de varme kødboller i den varme, tykke sauce. Anret ris i dybe tallerkner med spinat, kål og gulerod og top med kødboller, ristede sesamfrø og forårsløg. Servér straks. |