• Home
  • Dessert
  • Arme riddere, pistacieis, pekannødder og honning
Arme riddere, pistacieis, pekannødder og honning

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kvalitetsbrød
3 æg
2 spsk sukker
200 g hvedemel
3 dl sødmælk
1 håndfuld pekannødder
Smør til stegning
1 tsk stødt kanel
Flormelis
1 l pistacieis af høj kvalitet eller anden nøddeis
1 spsk honning

Arme riddere, pistacieis, pekannødder og honning

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær et brød i én centimeter tykke skiver. Gerne et surdejsbrød eller andet brød med god smag. Pisk en pandekagedej, og vend brødskiverne heri.

2
Færdig

Derefter

Steg de ”arme riddere” i smør og olie ved middelvarme. De skal være lækre gyldne og sprøde. Drys eventuelt med lidt flormelis for at karamellisere brødet.

3
Færdig

Til sidst

Rist pekannødderne i honning og lidt kanel. Når de ”arme riddere” er færdige, drysses de med hakkede pekannødder, honning hældes over og isen serveres til.

previous
Andebryst glaseret i balsamico, stegte oliven, timian og figner
next
Granfromage og karamelliseret nøddebund

Add Your Comment