• Home
  • Forret
  • Appelsincarpaccio med appelsinblomstvand og mynte
Appelsincarpaccio med appelsinblomstvand og mynte

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 appelsiner
1 lille bdt. mynte
4 spsk appelsinblomstvand
25 g pistacienødder, usaltede

Appelsincarpaccio med appelsinblomstvand og mynte

Af: Cecilie Sofie Svensson og Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pil skrællen af appelsinerne, og skær dem i så tynde skiver som muligt. Fordel dem på et fad.

2
Færdig

Derefter

Drys grofthakket mynte ud over, og dryp med appelsinblomstvand.

3
Færdig

Til sidst

Rist pistacienødderne let brune på en tør pande. Hak dem groft, og drys dem ud over appelsinskiverne.

previous
Julesalat med gulerødder, valnødder, blodappelsin og parmesan
next
Kokos-mandelsnitter med flødeskum og friske blodappelsiner

Add Your Comment