2 andebrystfileter med skind | |
Salt og peber | |
6 små rødbeder, evt. bolsjestribede | |
1 ½ spsk. balsamico | |
1 ½ spsk. sukker | |
2 spsk. smør | |
Persille/timian |
1 Færdig | FørstDup andebrysterne med køkkenrulle, og rids fedtskindet i tern uden at skære ned i kødet. Gnid skindet med salt og peber. Skræl rødbederne, og skær bunden fra. Kog rødbederne i vand i 15 minutter. Hæld vandet fra, lad dem tørre, og halvér dem. |
2 Færdig | DerefterSteg andebrysterne på en varm pande på skindsiden i 4 minutter, til skindet er sprødt og gyldent. Vend dem, og steg videre i 4-5 minutter. Tag andebrysterne af panden, og lad dem trække på en tallerken i 8-10 minutter. |
3 Færdig | Til sidstVarm balsamico, sukker og smør op i en lille gryde, til det tykner. Vend rødbederne i glaseringen, og lad dem blive varme, uden at de brænder på. Hak krydderurterne fint, og dup rødbedernes skæreflade i krydderurter. Halvér andebrysterne på langs, og anret med glaserede rødbeder. Server som forret eller til frokost, evt. med en puré af rodfrugter. Eller lav en dobbelt portion, og server som hovedret, evt. med saltbagte kartofler. |