Andeanretning med glaserede beder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 andebrystfileter med skind
Salt og peber
6 små rødbeder, evt. bolsjestribede
1 ½ spsk. balsamico
1 ½ spsk. sukker
2 spsk. smør
Persille/timian

Andeanretning med glaserede beder

Af: Julie Hey fra bogen 'Hey! Det er vildt' / Foto: Betina Hastoft

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Dup andebrysterne med køkkenrulle, og rids fedtskindet i tern uden at skære ned i kødet. Gnid skindet med salt og peber. Skræl rødbederne, og skær bunden fra. Kog rødbederne i vand i 15 minutter. Hæld vandet fra, lad dem tørre, og halvér dem.

2
Færdig

Derefter

Steg andebrysterne på en varm pande på skindsiden i 4 minutter, til skindet er sprødt og gyldent. Vend dem, og steg videre i 4-5 minutter. Tag andebrysterne af panden, og lad dem trække på en tallerken i 8-10 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Varm balsamico, sukker og smør op i en lille gryde, til det tykner. Vend rødbederne i glaseringen, og lad dem blive varme, uden at de brænder på. Hak krydderurterne fint, og dup rødbedernes skæreflade i krydderurter. Halvér andebrysterne på langs, og anret med glaserede rødbeder.

Server som forret eller til frokost, evt. med en puré af rodfrugter. Eller lav en dobbelt portion, og server som hovedret, evt. med saltbagte kartofler.

previous
Vild risotto
next
Stegt and på blomkålspuré

Add Your Comment