1 agurk | |
1-2 avocadoer | |
150 g mini mozzarellakugler, gerne bøffelmozzarella | |
1 spsk. olivenolie | |
Salt og friskkværnet peber | |
50 g pekannødder | |
1 håndfuld mynte | |
Balsamicoglace | |
2 dl balsamicoeddike |
Måske synes du, dette lyder som en funky kombination – men stol på mig! Kombinationen af frisk agurk, cremet avocado og mozzarella med sprøde pekannødder og et dryp syrlig-sød balsamico er helt og aldeles fantastisk.
1 Færdig | FørstKog balsamicoeddike i en lille kasserolle, til mængden er halveret, og væsken tykner. Hæld det i et skoldet glas, og lad glacen køle af. Opbevares i køleskabet og holder sig frisk i flere måneder. |
2 Færdig | DerefterSkær agurk og avocado i små tern, og kom dem i en skål sammen med mozzarellakuglerne. Dryp med olivenolie, og kværn godt med salt og peber over. |
3 Færdig | OgRist pekannødderne på en tør pande, og hak dem meget groft. Drys de hakkede nødder over salaten sammen med mynteblade, og dryp glace over salaten inden servering. |
4 Færdig | Til sidstSERVÉR ... til en god steak – gerne grillet, hvis vejret tillader det. |