Agurke- og avocadosalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 agurk
1-2 avocadoer
150 g mini mozzarellakugler, gerne bøffelmozzarella
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
50 g pekannødder
1 håndfuld mynte
Balsamicoglace
2 dl balsamicoeddike

Agurke- og avocadosalat

Af: Emma Martiny fra bogen 'Grøntsagsglæde'

Sådan gør du

Måske synes du, dette lyder som en funky kombination – men stol på mig! Kombinationen af frisk agurk, cremet avocado og mozzarella med sprøde pekannødder og et dryp syrlig-sød balsamico er helt og aldeles fantastisk.

1
Færdig

Først

Kog balsamicoeddike i en lille kasserolle, til mængden er halveret, og væsken tykner. Hæld det i et skoldet glas, og lad glacen køle af. Opbevares i køleskabet og holder sig frisk i flere måneder.

2
Færdig

Derefter

Skær agurk og avocado i små tern, og kom dem i en skål sammen med mozzarellakuglerne. Dryp med olivenolie, og kværn godt med salt og peber over.

3
Færdig

Og

Rist pekannødderne på en tør pande, og hak dem meget groft. Drys de hakkede nødder over salaten sammen med mynteblade, og dryp glace over salaten inden servering.

4
Færdig

Til sidst

SERVÉR ... til en god steak – gerne grillet, hvis vejret tillader det.

previous
Buddhabowl
next
Melon- og halloumisalat

Add Your Comment