500 g fine grønne ærter (frosne) | |
100 g kartoffel i tern | |
100 g pastinak i tern | |
40 g peberrod, fintrevet | |
1 l grøntsagsbouillon | |
2 dl hvidvin | |
½-1 rød Rawit-chili | |
½-1 spsk wasabipaste | |
citron eller limesaft | |
friskkværnet peber | |
PYNT | |
fx karse, radiseskud, purløg eller tallerkensmækker |
1 Færdig | FØRSTKom alle ingredienserne, undtagen wasabi, citrussaft og peber, i en suppegryde. Kog suppen op, skru lidt ned for varmen, og lad den simre i ca. 20 minutter. |
2 Færdig | DEREFTERHæld suppen i en blender, og miks til en jævn, glat konsistens. Smag til med wasabipaste, citrussaft og friskkværnet peber |
3 Færdig | TIL SIDSTAnret og server suppen med karse, radiseskud, purløg eller tallerkensmækker. |