Ærtesuppe med peberrod og wasabi

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g fine grønne ærter (frosne)
100 g kartoffel i tern
100 g pastinak i tern
40 g peberrod, fintrevet
1 l grøntsagsbouillon
2 dl hvidvin
½-1 rød Rawit-chili
½-1 spsk wasabipaste
citron eller limesaft
friskkværnet peber
PYNT
fx karse, radiseskud, purløg eller tallerkensmækker

Ærtesuppe med peberrod og wasabi

Af: Catherine Daverne / Foto: Cathrine Daverne / Fra bogen: Simple Supper

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Kom alle ingredienserne, undtagen wasabi, citrussaft og peber, i en suppegryde. Kog suppen op, skru lidt ned for varmen, og lad den simre i ca. 20 minutter.

2
Færdig

DEREFTER

Hæld suppen i en blender, og miks til en jævn, glat konsistens. Smag til med wasabipaste, citrussaft og friskkværnet peber

3
Færdig

TIL SIDST

Anret og server suppen med karse, radiseskud, purløg eller tallerkensmækker.

previous
Jordskoksuppe med kartoffel og porre
next
Brunede kartofler

Add Your Comment