• Home
  • Forret
  • Æggeblommekartoffel med bløde løg, pære og røget spæk
Æggeblommekartoffel med bløde løg, pære og røget spæk

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 æggeblommekartofler
100 g røget spæk
1 pære
5 løg
50 g smør

Æggeblommekartoffel med bløde løg, pære og røget spæk

Af: Erik Pedersen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog kartoflerne møre i saltet vand. Skær løgene ud i tern, og steg dem gyldne i smør. Smag til med salt, og blend glat.

2
Færdig

Til sidst

Udhul kartoflerne, og fyld dem med løgpureen. Skær pære og røget spæk så tyndt som muligt, og dæk de fyldte kartofler med pære og spæk.

previous
Rødspætte stegt på brød med kartoffelpakker og sæsonens urter
next
Soufflerede kartoffelchips

Add Your Comment