• Home
  • Dansk
  • Æblekompot med vanilje, kanel og kardemomme
Æblekompot med vanilje, kanel og kardemomme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg Melrose-æbler
50 g sukker
4 spsk vand
Saften af ½ citron
1 kanelstang
1 vaniljestang
1 kardemommekapsel

Æblekompot med vanilje, kanel og kardemomme

Af: Olivia Stahly / Foto: Marte Kopperud / Oversættelse: Maja Kloster Søndergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl æblerne, skær kernehuset ud, og del æblerne i mindre stykker.

2
Færdig

Til sidst

Hæld æbler, citronsaft, vand og sukker i en gryde, og tilsæt de krydderier, du foretrækker. Sæt låg på, og kog i 15 minutter, eller til æblerne er møre.

Tip: Du kan også koge æblerne i kortere tid, hvis du gerne vil have mere bid i dem. Eller lade dem koge helt ud, så de er lige til at mose. Æblemos/kompot er også godt til frokost.

previous
Æble- og kanelkage
next
Æbletærter med brombær

Add Your Comment