# × luk
Aamanns kirsebærsauce

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g frosne kirsebær uden sten
100 g mørk rørsukker
1 stang kanel
1 stk. stjerneanis
1,5 spsk majsstivelse
3 spsk vand
1 dl ægte kirsebærvin (fx fra Frederiksdal) eller portvin (Ruby)

Aamanns kirsebærsauce

Af: Adam Aamann / Foto: PR

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Kog kirsebær og sukker op i en kasserolle. Lad det koge i 3-4 min. Si saften fra gennem en sigte. Kom saften tilbage i kasserollen sammen med kanel og stjerneanis. Kog saften ind til cirka halvdelen og skru ned for blusset, så det kun simrer.

2
Færdig

DEREFTER

Rør majsstivelsen ud i lidt vand og hæld det i gryden med kirsebærsaft. Kog igennem og tilsæt kirsebærrene fra sigten. Kog op. Tag gryden af blusset og hæld kirsebærvinen eller portvin i og rør igennem.

3
Færdig

TIL SIDST

Husk at fiske kanelstang og stjerneanis op, inden kirsebærsaucen lunes igennem og serveres til risalamanden.

previous
Bagt æblekage
next
Risalamande

Add Your Comment