• Home
  • Forår
  • Åbne fuldkornsravioli med grønkål, hasselnødder, æble og parmesan
Åbne fuldkornsravioli med grønkål, hasselnødder, æble og parmesan

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

12 friske lasagneplader
3 stilke grønkål, rippet i små stykker
1 æble, skåret i små tern
6 spsk ristede hasselnødder
3 spsk smør
Parmesan

Åbne fuldkornsravioli med grønkål, hasselnødder, æble og parmesan

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog de friske lasagneplader i letsaltet vand med lidt olie, til de er akkurat al dente, fisk dem op med en hulske, og lad kogevandet simre videre, mens lasagnepladerne drænes. Imens blancheres grønkålsbladene hurtigt i pastavandet, køles godt ned og drænes ligeså.

2
Færdig

Derefter

Fordel grønkålsbladene på lasagnepladerne, drys med æbletern og hasselnødder, og riv til sidst rigeligt med parmesan hen over.

3
Færdig

Til sidst

Lige før servering smeltes smørret, og cirka en spiseskefuld dryppes over hver portion.

previous
Onsen tamago med sherry/sellerisuppe
next
Lammedeller med anissyltede rødbeder

Add Your Comment