800 g svinenakke (nakkekoteletter) | |
1 knoldselleri, ca. 800 g | |
1 granatæble | |
75 g store kapers med stilk | |
1 lille bundt salvie | |
50 g smør | |
50 g hasselnødder uden hinde | |
Olie |
1 Færdig | FørstForvarm ovnen til 200 grader. Skær svinenakken i 8 tern og brun stykkerne på panden i lidt olie. Skræl sellerien og skær denne ud i rustikke stykker, ca. 3 x 3 cm, og brun disse på panden. |
2 Færdig | DerefterLæg svin og selleri i et ildfast fad og krydr godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i ca. 12 minutter. |
3 Færdig | OgSkyl og pluk salviebladene. Halvér granatæblet og tag kernerne forsigtigt ud. Brun smørret sammen med salvien lige inden servering. Når salviebladene er sprøde tilsættes granatæbler, hasselnødder og de store kapers. |
4 Færdig | Til sidstAnret svin og selleri på et stort fad, og fordel det brunede smør med salvie, kapers og granatæble henover. |