• Home
  • Dansk
  • Svinenakke med selleri, store kapers og granatæble
Svinenakke med selleri, store kapers og granatæble

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

800 g svinenakke (nakkekoteletter)
1 knoldselleri, ca. 800 g
1 granatæble
75 g store kapers med stilk
1 lille bundt salvie
50 g smør
50 g hasselnødder uden hinde
Olie

Svinenakke med selleri, store kapers og granatæble

Af: Andreas Taus Nielsen / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen til 200 grader. Skær svinenakken i 8 tern og brun stykkerne på panden i lidt olie. Skræl sellerien og skær denne ud i rustikke stykker, ca. 3 x 3 cm, og brun disse på panden.

2
Færdig

Derefter

Læg svin og selleri i et ildfast fad og krydr godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i ca. 12 minutter.

3
Færdig

Og

Skyl og pluk salviebladene. Halvér granatæblet og tag kernerne forsigtigt ud. Brun smørret sammen med salvien lige inden servering. Når salviebladene er sprøde tilsættes granatæbler, hasselnødder og de store kapers.

4
Færdig

Til sidst

Anret svin og selleri på et stort fad, og fordel det brunede smør med salvie, kapers og granatæble henover.

previous
Kyllingelår med pilsner og jordskokker
next
Saltimbocca med salat og blød polenta

Add Your Comment