150 g flormelis | |
100 g æggehvider (fra ca. 3 små æg) | |
500 g marcipan af god kvalitet | |
50 g mandler, finthakket helst med skind |
1 Færdig | FørstStart med at blande marcipan, florsukker og mandler godt sammen, tilsæt æggehvider lidt af gangen. |
2 Færdig | DerefterRul kransekagemassen i små pølser og giv den ene side af pølserne et lille tryk. Varm ovnen op til 180 grader og bag i 6-8 minutter, eller til kagerne har fået en gylden overflade. |
3 Færdig | OgImens kagerne er i ovnen, kan du lave glasur af lidt pasteuriseret æggehvide fra ca. 1 æg og 150 g florsukker. Bland de to ingredienser godt sammen, til du har en stiv glasur, tilsæt evt. mere florsukker. |
4 Færdig | Til sidstSprøjt nu forsigtigt glasuren på kransekagestykkerne og lad glasuren tørre og server – du kan evt. drysse lidt forskelligt pynt over, mens glasuren stadig er våd. |