Pære tarte tatin

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 pærer
75 g smør
75 g sukker
200 g butterdej (lavet af smør)
125 g god økologisk creme fraiche 38%

Pære tarte tatin

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær pærerne i halve og fjern kernehuset.

2
Færdig

Derefter

Kom smør og sukker på en teflonpande eller i et lille rundt, ildfast fad.

3
Færdig

Og

Kog smør og sukker til en gylden karamel og kom pærerne på panden.

4
Færdig

Og

Læg butterdej på og bag tærten i ca. 20 minutter ved 200 grader.

5
Færdig

Til sidst

Vend tærten ud, når den har stået 10 minutter, så pærerne kommer øverst, og servér med god, fuldfed creme fraiche.

previous
Pain Perdu med svesker og creme anglaise
next
Confiteret andelår

Add Your Comment