150 g persillerødder | |
150 g selleri | |
200 g gulerødder | |
50 g pasta | |
2 porrer | |
1 dåse flåede tomater | |
2-4 tomater | |
1 løg | |
4 fed hvidløg | |
200 g kogte hvide bønner | |
100 g bacon | |
1 spsk olivenolie | |
1 dl vand |
1 Færdig | FørstSkær baconen i tern, rist dem på en pande og sigt fedtet fra. |
2 Færdig | DerefterSkær løget og hvidløget i tern og sautér dem i olivenolie, til de er klare. Rens grøntsagerne og skær dem i passende tern og tilsæt dem i løgene og lad det hele sautere i 1-2 minutter. |
3 Færdig | OgHæld vand og flåede tomater i og lad det koge i 10-15 minutter. Skær porrerne i skiver og kom dem i suppen. |
4 Færdig | OgDel tomaterne i både, rens dem for kerner og kom dem i suppen sammen med de kogte, hvide bønner og baconternene. |
5 Færdig | Til sidstTilsæt pastaen, varm suppen op og lad den simre under låg i 10-15 minutter. |