Minestronesuppe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

150 g persillerødder
150 g selleri
200 g gulerødder
50 g pasta
2 porrer
1 dåse flåede tomater
2-4 tomater
1 løg
4 fed hvidløg
200 g kogte hvide bønner
100 g bacon
1 spsk olivenolie
1 dl vand

Minestronesuppe

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær baconen i tern, rist dem på en pande og sigt fedtet fra.

2
Færdig

Derefter

Skær løget og hvidløget i tern og sautér dem i olivenolie, til de er klare. Rens grøntsagerne og skær dem i passende tern og tilsæt dem i løgene og lad det hele sautere i 1-2 minutter.

3
Færdig

Og

Hæld vand og flåede tomater i og lad det koge i 10-15 minutter. Skær porrerne i skiver og kom dem i suppen.

4
Færdig

Og

Del tomaterne i både, rens dem for kerner og kom dem i suppen sammen med de kogte, hvide bønner og baconternene.

5
Færdig

Til sidst

Tilsæt pastaen, varm suppen op og lad den simre under låg i 10-15 minutter.

previous
Indisk mulligatawny
next
Kartoffel/porresuppe

Add Your Comment