Pasta bianco

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g spaghetti
100 g parmesan
12 ansjosfileter
2 skalotteløg
1 citron
2 håndfulde bredbladet persille
1 lille håndfuld kapers
1 rød chili
8 fed hvidløg

Pasta bianco

Af: Torben Klitbo / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hak hvidløg, løg, kapers, chili og ansjoser. Rist det hele i en pande med olie et par minutter. Pres saften af citronen i og lad det koge op.

2
Færdig

Derefter

Kog pastaen i vand, som er saltet godt. Hæld vandet fra pastaen og vend den med de andre ingredienser.

3
Færdig

Til sidst

Drys revet parmesan og hakket persille på lige inden servering.

previous
Fish’n’chips
next
Boulettes med hvidkål

Add Your Comment