Bananer | |
Chokolade | |
Krymmel | |
Spiselige søvkugler (valgfrit) |
Ida Skivenes har været i køkkenet og kreeret en børnevenlig is til os, der både er sund og kan holde sveden fra panden på de mindste.
Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som omdrejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram, hvor hendes brugernavn er idafrosk. Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.
1 Færdig | FørstSkræl bananerne, og skær dem efterfølgende i cirka fire lige store stykker per banan. Stik grillspyddet eller ispinden gennem. Læg pindene med bananer i fryseren på en tallerken i minimum 30 minutter. |
2 Færdig | DerefterSmelt chokoladen i et vandbad. |
3 Færdig | OgTag bananstykkerne direkte fra fryseren, og dyp dem i chokoladen. Strø krymmel over, inden chokoladen stivner (det sker ganske kort tid efter, fordi bananerne er kolde). |
4 Færdig | OgPynt med en spiselig sølvkugle på toppen som en lille ekstra sød afslutning. |
5 Færdig | Til sidstSmut ud i solen og spis! |