• Home
  • Dansk
  • Sommersalat med jordbær, nye kartofler og urter
Sommersalat med jordbær, nye kartofler og urter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g nye kartofler
200 g hytteost
2 stk. avocado
200 g grønne, danske asparges
1 citron
1 stor håndfuld løvstikke
Karse
Løgkarse
Salt og peber
1 bk. jordbær - røde og grønne

Sommersalat med jordbær, nye kartofler og urter

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skrub kartoflerne for jord, og kog dem i saltet vand med løvstikken. Så snart vandet kommer i kog, trækker du gryden fra, så kartoflerne kan trække færdig. Det tager cirka 45 minutter.

2
Færdig

Derefter

Skær aspargesene tyndt på et mandolinjern, og gør ærterne klar. Rør en dressing af hytteost, salt, peber, citronsaft og -skal. Del avocadoen, og fjern stenen. Skær den i mindre stykker, og sæt den på køl.

3
Færdig

Til sidst

Når kartoflerne er færdige, hælder du vandet fra, og de halveres. Bland dem med aspargesene, avocadoen, ærterne og hytteostdressingen, inden du smager salaten til. Tilsæt til sidst jordbærrene og karsen, og krydr med salt og peber, inden du serverer.

previous
Bagt selleri med urter, ramsløg og kærnemælk
next
Kærnemælkspanna cotta med jordbær og lakrids

Add Your Comment