Lammefrikadeller | |
250 g hakket lammekød | |
1 æg | |
¾ dl mælk | |
Salt og peber | |
Couscous complet | |
Noget lammehals eller -bov | |
4 stk. lammepølser (Merguez fra Cleavers) | |
Squash | |
Kartofler | |
Løg | |
Gulerødder | |
1 l lammefond | |
Fin couscous | |
Harissa |
1 Færdig | Lammefrikadeller1. Hak lammekødet, og rør det med æg, rasp, mælk - nøjagtig som når du laver frikadeller. 2. Steg dem på panden. |
2 Færdig | Couscous complet1. Kog noget lammefond på lammeben, gulerødder, løg, urter med mere. 2. Skær stykker af lammehalsen eller boven, og steg dem, til de er helt møre. 3. Snit store stykker af squash, kartofler, løg, gulerødder, og kog dem møre i lammefonden. 4. Steg pølserne på en pande eller grill. 5. Anret hele herligheden i en gryde med lammefond, alt kød, frikadeller og grøntsager. 6. Tilbered couscous som beskrevet på pakken, og servér den sammen med harissa. |