2 stk. lammeskank | |
1 l lammefond | |
3 fed hvidløg | |
1 skalotteløg | |
Masser af smør | |
Et par håndfulde sorte bønner | |
Lidt citronskal | |
Hakket kørvel | |
Maldon-salt | |
Kartoffelmos med hvidløgsconfit (bagte hvidløg, der er helt møre) og citron og comte |
1 Færdig | FørstSteg lammeskankene hårdt af på en pande, og kom dem i en gryde med lammefonden. Kog dem møre under låg ved lav varme. |
2 Færdig | DerefterKog kartofler møre, mos dem, og smag til med confiterede hvidløg, citronskal, salt og masser af smør |
3 Færdig | OgTag skankene op, når de er møre. Kog fonden helt ind til en glace, kom de sorte bønner ned i gryden, og glacér dem med lammeskanken. |
4 Færdig | Til sidstRiv citronskal over, og servér skankene med mos og nogle hele confiterede hvidløg. |