Braiseret lammeskank

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stk. lammeskank
1 l lammefond
3 fed hvidløg
1 skalotteløg
Masser af smør
Et par håndfulde sorte bønner
Lidt citronskal
Hakket kørvel
Maldon-salt
Kartoffelmos med hvidløgsconfit (bagte hvidløg, der er helt møre) og citron og comte

Nutritional information

Braiseret lammeskank

Opskrifter: Andreas Taus Nielsen og Torben Klitbo / Foto: Wichmann+Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg lammeskankene hårdt af på en pande, og kom dem i en gryde med lammefonden. Kog dem møre under låg ved lav varme.

2
Færdig

Derefter

Kog kartofler møre, mos dem, og smag til med confiterede hvidløg, citronskal, salt og masser af smør

3
Færdig

Og

Tag skankene op, når de er møre. Kog fonden helt ind til en glace, kom de sorte bønner ned i gryden, og glacér dem med lammeskanken.

4
Færdig

Til sidst

Riv citronskal over, og servér skankene med mos og nogle hele confiterede hvidløg.

previous
Alt godt fra det indre
next
Stegte lammekoteletter med bagte San Marzano-tomater

Add Your Comment