White and green

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 cl Dild Aquavit (Esrum Mikro distiller)
3 cl Creme de Cacao, hvid
Hvid chokolademousse
100 g hvid chokolade af høj kvalitet
200 ml piskefløde

White and green

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

Inspireret af en Thomas Herman-dessert med hvid chokolade og dild-olie tog jeg fat i en klassisk cocktail kaldet Alexander. Jeg tilførte chokolade og dild, og så var den hjemme. Den fungerer perfekt som dessert, men er meget lettere, end man forestiller sig, fordi dilden løfter cocktailen og giver den grønne noter.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Smelt chokoladen i et vandbad omkring 55 grader, og hæld piskefløden i. Pisk det hele sammen uden, at det bliver stift.

2
Færdig

Derefter

Shake 3 centiliter hvid chokoladecreme med Dild Aquavit og Creme de Cacao.

3
Færdig

Til sidst

Fyld nu shakeren med is, og shake hårdt i cirka 10 sekunder. Derefter sier du det over i et afkølet cocktailglas og pynter med lidt friskrevet lakridsrod.

previous
Red bird
next
Wonderland

Add Your Comment