250 g æg (ca. 5 æg) | |
100 g æggeblommer | |
125 g flormelis | |
250 g smør | |
250 g chokolade - 55% til 70% alt efter smag | |
100 g mel |
Denne opskrift er nem, men kræver nogle små forme for at blive rigtig god. Fondantforme kan du købe hos Kunst & Køkkentøj.
1 Færdig | FørstRør flormelis, æg og æggeblommer sammen. |
2 Færdig | DerefterBlødgør smørret, smelt chokoladen, og bland det efterfølgende sammen. Du kan |
3 Færdig | OgRør æggeblanding og chokoladeblanding sammen, og sigt mel i under omrøring, til dejen er jævn. |
4 Færdig | OgFordel dejen i forme, og bag den ved 190–200 grader i 6–12 minutter i en varmluftovn – alt efter størrelsen på formen. Ydersiden skal være helt fast, men kagens indre skal være flydende. |
5 Færdig | Til sidstServér kagen med en god vaniljeis eller en coulis. |