• Home
  • Asiatisk
  • Stegt lever med appelsiner, hasselnød, soja og estragon
Stegt lever med appelsiner, hasselnød, soja og estragon

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g lever (kalvelever, andelever, kyllingelever etc.)
1 håndfuld hasselnødder
1 bdt. estragon
1 dl soja
4 appelsiner
Rugmel
Salt
Peber

Stegt lever med appelsiner, hasselnød, soja og estragon

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Leveren skæres ud i passende stykker, inden du vender den i rugmel, salt og peber. Hold den ved stuetemperatur. Skær top og bund af appelsinerne, og stil dem på et skærebræt. Skær den fra toppen til bunden med en urtekniv, så du tager skallen og det yderste lag hinde af. Når skallen er væk, skærer du hver filet fra hinden. Hold alle fileterne på køl. Rist hasselnødderne lysebrune på en tør pande.

2
Færdig

Derefter

Varm en pande godt op, og steg leveren sprød i olie. Længden af stegetiden afgøres af, hvor rosa leveren må være og tykkelsen af skiverne.

3
Færdig

Til sidst

Hak hasselnødderne groft, og anret dem med den stegte lever, friske appelsinfileter og estragonblade. Hæld soja over appelsinerne, og servér retten.

previous
Andebryst med stegte æbler, grønkål og krydret appelsinsauce
next
Citrussalat med ingefær og bagt hvid chokolade

Add Your Comment