1 kg kyllingelår | |
2 tsk kardemommepulver | |
2 tsk hvid peber | |
1 tsk salt | |
100 ml piskefløde | |
100 g revet ost | |
200 g cashewnødder (læg dem i vand i ½ time, inden du blender dem) | |
4 fed hvidløg, knust | |
10 g finthakket ingefær | |
1 tsk citronsaft |
1 Færdig | FørstSalt kyllingen, overhæld den med citronsaft, og lad den trække i cirka en time. |
2 Færdig | DerefterBlend alle andre ingredienser sammen, til det er blevet en helt flydende masse. |
3 Færdig | OgHæld marinaden over kyllingen i en skål, og stil den mindst tre timer på køl. |
4 Færdig | OgForvarm en ovn på 230 grader. Tag kyllingen op af skålen, og kom den i ovnen med sølvpapir over i cirka 18 minutter. |
5 Færdig | Til sidstServér kebabkødet med lidt mynte eller mangochutney til. |