Bagt torsk med tomatrisotto

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g risottoris
100 g parmesan
1 l tomatjuice
1 citron
1 bk. rucolasalat
1 skalotteløg
2 stk. bladselleri
1 glas sorte oliven
2 dl hvidvin
Olivenolie
Salt
Peber

Bagt torsk med tomatrisotto

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hak løg og selleri helt fint, og steg dem møre i olie ved lav varme. Tilsæt risene, og lad dem småstege nogle minutter, mens du rører i dem hele tiden. Efter nogle minutter tilsætter du hvidvinen - lad den fordampe helt. Når vinen er fordampet, begynder du lige så stille at tilsætte tomatjuicen lidt af gangen.

2
Færdig

Derefter

Imens varmer du en ovn op til 200 grader. Fisken krydres med olie, salt og peber og sættes i et lille, ildfast fad.

3
Færdig

Og

Olivene hakkes fint og smages til med citronsaft og lidt god olivenolie. Det skal blive en grov tapenade.

4
Færdig

Til sidst

Når risene er ved at have suget al væsken, sættes fisken ind og bages i 7–10 minutter. Imens tilsættes revet parmesan og citronsaft til risene, og retten smages til med salt og peber. Når fisken er glasklar, og skindet kan pilles af, anrettes den med den grove tapenade oven på fisken. Rucolaen skylles og vendes med olivenolie, salt og lidt parmesan. Anrettes ud over retten.

previous
Stegt torsk med gulerødder, tang og yoghurt
next
Kalmi kebab

Add Your Comment