Opskrifter i sæson: Oktober
For hvert sæsonskifte kommer nye frugter og grøntsager frem, som er på deres højeste i en begrænset periode. Du kan med fordel tage udgangspunkt i sæsonens råvarer, når du laver mad derhjemme. De både smager bedre lige nu og er billigere at anskaffe, og så er det mere klimavenligt at følge sæsonen.
Spelt-ruggrød med kvædekompot, skyr og ristede hasselnødder
Små tærter med gedeost, porre, æbler og timian
Pocheret torsk med brunet blomkålpuré, bagt porre i sprød dej og dild
Risotto med æbler og jordskokker
Polenta med ristede svampe, parmesan og majs
Fyldt babygræskar med kylling
Braiseret økogris i flødesovs med kantareller, brændte løg og rosenkål
Æbletærte
Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer
Træstamme med havtorn og rom
LÆS OGSÅ: Opskrifter i sæson: September