Opskrifter i sæson: November
For hvert sæsonskifte kommer nye frugter og grøntsager frem, som er på deres højeste i en begrænset periode. Du kan med fordel tage udgangspunkt i sæsonens råvarer, når du laver mad derhjemme. De både smager bedre lige nu og er billigere at anskaffe, og så er det mere klimavenligt at følge sæsonen.
Cremet perlespelt med persille og stegte svampe
Brisler, pærer og østersvelouté
Stegt and på blomkålspuré
Pocherede æg med græskar, dild, rosenkål og valnødder
Kålshot med æble, appelsin og ingefær
Dådyr, grønkålspuré, sprød grønkål, østers og blåbær
Langtidsstegt, grillet oksebryst med porrer, sortkål og kryddersmør
Stuvet grønkål, perlehøne og syltede løg
Æbledessert
Vaniljebudding med pærer i vingelé
LÆS OGSÅ: Opskrifter i sæson: Oktober