Opskrifter i sæson: Februar
For hvert sæsonskifte kommer nye frugter og grøntsager frem, som er på deres højeste i en begrænset periode. Du kan med fordel tage udgangspunkt i sæsonens råvarer, når du laver mad derhjemme. De både smager bedre lige nu og er billigere at anskaffe, og så er det mere klimavenligt at følge sæsonen.
Rødbedetatar med æggeblomme, pastinakchips og peberrodsfløde
Stenbiderrogn med rå okse, rødbeder, grape og hasselnød
Frittata med rosenkål, semidried tomater, mozzarella og parmaskinke
Kartoffelpasta med stenbiderrogn og hibiscus
Hjertemuslinger, rosenkål, hasselnødder og mandelmælk
Råmarinerede karljohansvampe med spejlæg og friteret grønkål
Kalvehjerter med syltede rødløg, aioli og timian
Svampebouillon med brisler og rødbede
Pizza med kartofler og rosmarin
Iskold hibiscusconsommé med blodappelsin og citrontimian
LÆS OGSÅ: Opskrifter i sæson: Januar