Opskrifter i sæson: December
For hvert sæsonskifte kommer nye frugter og grøntsager frem, som er på deres højeste i en begrænset periode. Du kan med fordel tage udgangspunkt i sæsonens råvarer, når du laver mad derhjemme. De både smager bedre lige nu og er billigere at anskaffe, og så er det mere klimavenligt at følge sæsonen.
Bagt knoldselleri med gedeost, timian og akaciehonning
Jordskokkesuppe
Jordskok- og svampe-crumble
Hvidkålssalat med mandarin, dadler, ristede valnødder og feta
Rødkålssalat med grønkål, appelsin, rødløg og valnødder
Saltet makrel, ponzu og syltet glaskål
Muslinger med øl, kål, æble, persille og double cream
Andebryst med stegte æbler, grønkål og krydret appelsinsauce
Svinenakke med knoldselleri, tangbouillon, pærer og grønkål
Æbleflæsk
LÆS OGSÅ: Opskrifter i sæson: November