Nye Københavnske restauranter deltager i Dining Week
Selvom Dining Week kører på 11. år, bringer den velkendte festival stadig på nye oplevelser. Tag et smugkig i menukortene hos fire nye restauranter i København, der deltager for første gang.
FOR THE ENGLISH VERSION GO HERE
Aamanns Replik
Hos Aamanns Replik i Skuespilhuset er Dining Week-menuen en fuld smørrebrødsmenu i første klasse. Adam Aamann er kendt for sit Michelin-anbefalede smørrebrød og har nyligt overtaget restauranten ved Ofelia Plads. Foruden de populære stykker byder Replik også på havudsigt og god erfaring på Sankt Annæ Plads 36. Smørrebrødsmenuen på Replik kan fås med kød eller i vegetarisk version:
MENU
Aamanns Smørrebrødsmenu
tre styk smørrebrød i en samlet servering
***
Små kartofler med syltede løg, radiser, purløg,
røget mayonnaise & karse
***
Islandsk koldrøget laks
med glaskål, dild, ristede mandler,
friskost & peberrod
***
Kyllingesalat med syltet selleri & æbler
sprød tørsaltet bacon
/
VEGETARMENU
Vegetarisk smørrebrødsmenu
tre styk smørrebrød i en samlet servering
***
Små kartofler med syltede løg, radiser, purløg,
røget mayonnaise & karse
***
Svampetoast med østershatte, hasselnødder
& kørvel på surdejsbrød
***
Hø bagte rødbeder med ristede boghvedekerner,
løvstikke & Lihmskov ost
Vinmenu
Når man bestiller på Aamanns, kan man tilkøbe en drikkevaremenu der passer til smørrebrød bestående af to øller og en snaps.
Køb din billet her:
Bocado
Bocado holder til i indre by på Kristen Bernikows Gade 9 og er nyeste medlem af Sovino-gruppen. Her summer smagen af spanien i de mange serveringer tapas. Følg med i tilblivelsen af din servering gennem det åbne køkken i restauranten og spis dig igennem en menu der byder på autentisk spansk.
MENU
Brød og Olivenolie
Pimentos Padron
Små grønne peberfrugter fra Spanien med citron
Croquetas de Bacalao
Kroketter med klipfisk, kartoffel og koriander
Boquerones
Syltede ansjoser fra Biscaya med persille og hvidløg
Tartar de Buey
Oksetatar med røget paprika mayo, manchego og kartoffelchips
Chorizo Chistorra
Chorizo lavet på Duroc gris fra Rioja
***
Pollito Asado
Poussin fra vores rotisserie – marineret med piri piri chili, hvidløg, paprika og citron
Patata Bravas
Stegte kartofler med aioli og spicy tomatsovs
Ensalada Mixta
Blandet grøn salat, med ærter, tomat, piment og Chardonnay vinaigrette
***
Profiteroles med vanilje og chokoladesauce
Hindbærsorbet
Vinmenu
Tilkøber man en vinmenu på Bocado, får man en udvalgt vin til hver af de tre serveringer.
Køb din billet her:
Tranquilo
Tranquilo by Nærver er en ny beboer i Kødbyen. Til hverdag fokuseres der på friske cocktails og sydlandske serveringer i det nye hotspot, som består af 3 rum med hvert sit look og hver sin bar. Tranquilos Dining Week menu følger formen og temaet til hverdag:
MENU
FORRET
Charcuterie & oste bræt med forskellige pølser, ost & Serrano skinke samt vores original bikini toast med trøffel
***
HOVEDRET
Grillet Salsiccia med bagte tomater, blomme & rosmarin
***
DESSERT
Ispind med mango, passion & koriander
Vinmenu:
Udover solide cocktails, kan man ved bestillingen af sin Dining Week Menu tilkøbe et dejligt glas cava som en passende start på aftenen hos Tranquilo.
Køb din billet her:
Panza
Panza på Østerbro er en restaurant og vinbar med udspring i det Italienske køkken. Her er målet at levere en uprætentiøs, helstøbt og hyggelig aften, også til Dining Week. Hos Panza veksles din Dining Week-billet til følgende menu:
Arancino. Friteret kugle af risottoris med ragu. Serveret med trøffelmayo og urtestøv.
***
FORRET
Carpaccio. Okseinderlår marineret i salt, sukker og citrusfrugter i 24 timer. Toppet med grana padano, ærteskud og purløgsmayonaisse.
***
HOVEDRET
Hjemmelavet spaghetti med trøffel-salsiccia i cremet pecorinosauce med hvidvin og friskkværnet peber.
***
DESSERT
Chokolademousse på 70 % chokolade med et strejf af espresso. Hertil saltkaramel, crumble og tørristede nødder.
Køb din menu her:
Se de andre 122 restauranter og deres menuer her
LÆS OGSÅ: Tag til nordens største restaurantfestival i uge 42