Mit madliv: Julie Christiansen
Julie Christiansen synes, at madlavning derhjemme er kedeligt, men til gengæld er hun vild med at spise ude på især sushirestauranter i København. Lige for tiden er hun helt besat af trøfler, og kunne hun vælge helt selv, ville hun gerne have Dalai Lama til bords. Læs mere om Julie Christiansen og hendes madliv her.
Julie Christiansen (f. 1987)
Hvad spiser du helst, inden du skal lave optagelser?
“Jeg spiser gerne noget, der giver energi som fx naturel yoghurt med en masse gode kerner og bær. Jeg spiser sjældent sukker, før jeg er færdig, fordi jeg bliver lidt sløv af det.”
Hvad spiser du, når du kommer hjem fra optagelse?
“Noget nemt, ofte takeaway fra fx California Kitchen eller Oli Oli.”
Hvad er et godt måltid for dig?
“Et godt måltid for mig er noget, der smager godt, men som jeg kan spise med god samvittighed. Det vil sige noget, der giver god næring og ikke er fyldt med mættede fedtsyrer og e-stoffer. Mit go to-måltid derhjemme er sorte ris med kylling eller fisk og en masse grøntsager. Og så en god guacamole på toppen.”
Hvad er din yndlingsrestaurant?
“Jeg var på Italo Disco på Vesterbro forleden – det var fantastisk! Og ellers er jeg bare helt vild med gode sushirestauranter, som fx Karma Sushi i Kødbyen.”
Hvor ofte spiser du ude?
“Alt for ofte. Det kan godt blive flere gange ugentligt, fordi det også tit er sådan, jeg hygger mig bedst med mine venner.”
Hvad er dit eget forhold til madlavning?
“Jeg er slet ikke god nok til det. Jeg synes ikke, det er hyggeligt, som mange gør. Desværre. Det vil jeg gerne blive bedre til.”
Hvad er det mest eksotiske, du har spist, og hvor var det henne?
“Det må være lokale specialiteter i udlandet, som aldrig kan slås i Danmark. Paella i Spanien, tacos i Sydamerika, pasta i Italien…”
Hvad har du altid i dit køleskab?
“Jeg har altid hytteost og avocado til mit knækbrød – og mørk chokolade. Det vil sige, at det faktisk er alt det modsatte af det eksotiske, jeg beskrev før.”
Hvilken menu serverer du, når du får gæster?
“Jeg serverer tit forårsruller af rispapir, for det er noget af det eneste, jeg faktisk er god til at lave.”
Hvordan er du som vært?
“Som vært er jeg forvirret og dårlig at få til at sidde ned og være selskabelig. Også noget, der lige skal arbejdes på.”
Hvilken ret laver du, når det skal gå stærkt?
“Jeg laver tit pasta med spinat. Eller spejlæg.”
Hvad er din dårligste vane i køkkenet?
“Ikke at vaske op med det samme, men at gemme på opvasken til, jeg næsten ikke kan holde ud af være i mit eget hjem.”
Hvem i hele verden vil du helst have til bords?
“Min familie. Eller Dalai Lama.”
Hvad er din yndlingsdrink?
“Kaffe. No doubt.”
Hvad er din ”guilty pleasure” – den ret eller madvare, som du nyder i smug?
“Det er cola zero og ostepops.”
Hvor har du haft din bedste madoplevelse?
“I New York på et pizzaria, der hedder Robertas. Det er en lille skjult skat i Brooklyn, der laver de bedste pizzaer, jeg har smagt i verden. Inklusiv i Italien.”
Hvad skal du spise meget af i foråret?
“Jeg har fået en besættelse af trøfler, så det skal jeg på jagt efter i København: Trøfler på alt!”
LÆS OGSÅ: Mit madliv: Andreas Jessen